2011-11-26 10:09:25• hírek • astronet

Napi horoszkóp - November 26

Napi horoszkóp november 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Elgondolkodik azon, hogy meghajoljon felettese útmutatása előtt. Jól teszi, így a saját munkája válik könnyebbé. A magánéletében több feszült helyzet is előfordulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Birtokolni akarja kedvesét, könnyen kerítheti hatalmába a féltékenység ördöge. Ha nem uralkodik magán, rendkívüli makacsságával megkeserítheti a szombatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A magánéletében sok kapcsolata válhat aktuálissá, különösen a barátságai kerülnek ezen a hétvégén előtérbe. Vegye fel a telefont és hívja őket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hasznos lenne a kapcsolatára, ha közös programokat csinálnának: legyen az a hétvégén mozi vagy színház, még jobban összehozhatja kedvesével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A magánéletében indulatosabbá válik, hiszen nem tud szemet hunyni családtagjaid költekező életmódja felett. Mondja meg kerek perec, mire költhetnek és mire nem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nap egy részét tanulásra fordítja, elles, elsajátít néhány olyan trükköt, mely sokkal naprakészebbé, felkészültebbé teheti a jövőben, és ez az önbizalmára is pozitív hatással lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A magánéletében nagyon fontossá válik párkapcsolata. Sok figyelmet, romantikát igényel kedvesétől, és ha ezt még mindig nem kapja meg, heves vitában adja tudtára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Átgondolja azokat a baráti kapcsolatait, melyek megújulásra szorulnak, és nyomban a tettek mezejére is lép: végigbeszéli velük azokat a problémákat, melyek a szívét nyomják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Túlságosan közlékeny hangulatban van, és ezt nehezen viseli el a partnere. Nem nézi jó szemmel, hogy a legintimebb titkaikat is elmeséli a barátainak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz hét áll ön mögött, itt az ideje, hogy végre lazítson – elnyújtóztassa testét egy kellemes habfürdőben, és kérjen partnerétől egy lazító testmasszázst. Aztán jöhet a romantika.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különleges fogással szeretné meglepni kedvesét, azért a mai napon több órát is a konyhában tüsténkedik. Megéri majd a fáradozása, párja kitüntető figyelmében, elismerésében és szerelmében tündökölhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bolygója arra figyelmezteti, hogy kerülje el a heves reakciókat, impulzív tetteket és az elhamarkodott döntéseket. Ez negatív hatással lenne további életére.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: